Събота, 27 Юли 2024

Майли Сайръс се появи само по сако, забравила да си обуе панталоните

Печат Е-мейл
30 Май 2012

Майли СайръсМайли Сайръс се появи по-дръзка от всякога на музикалните награди Billboard Awards в Лос Анджелис миналата неделя. 19-годишната звезда на "Дисни" беше покрила прелестите си само с бяло сако на Jean Paul Gaulthier, а секси визията й беше подсилена от обувките на висок ток на Christian Louboutin.

Майли сякаш беше пропуснала да си обуе панталоните, а и на няколко пъти рискува гърдите й да се подадат изпод реверите на сакото.

Явно обаче екранната Хана Монтана се гордее с отслабналата си фигура и иска да я показва максимално:

"Ако хората ме имат за секссимвол, това е комплимент за мен!"

Като се има предвид, че Майли стана звезда още в тийн възраст, то логично е, че провокативният й външен вид разбуни духовете в САЩ.

Нейният коментар по темата е: "Хората са толкова уплашени, да видят, че вече съм жена. Но това съм аз и никой не може да ме промени!"

Прочита: 3745

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.