Събота, 27 Юли 2024

За пети път Преслава певица на годината, публиката недоволна, Мария сърдита, не дойде на церемонията

Печат Е-мейл
07 Март 2012

 Андреа и Борис Дали с приз за "Дуетна песен на 2011"

Голямата изненада на раздаването на 10-те музикални награди на "Планета" бе името на победителката в най-желаната категория - "Певица на годината". За пети път този приз получи Преслава, съобщи Lifestyle.bg.

Певицата се появи на бляскавата церемония при колегите си в Зала 1 на НДК едва в края на вечерта - точно преди да обявят печелившите в двете категории - за певица и за певец на годината.

По-учудващо бе, че Преслава не получи нито една награда, освен статуетката за "Певица на годината", въпреки че бе номинирана в цели 6 категории. Една от основните награди - "Най-добър албум", отиде в ръцете на Галена, а приза "Песен на годината" взе Джена ("Да те бях ранила"). Именно тези две изпълнителки бяха и най-бурно аплодирани от феновете в залата.

За разлика от миналата година, когато Галена бе освиркана от фенове на Преслава, когато получи статуетката за "Певица на годината", този път същата съдба едва не споходи и Преслава. Недоволната публика започна да негодува при споменаването на името на победителката.

Преси обаче усети вълната от недоволство и побърза да врътне номера си от предходните години, като извика на сцената Галена - "уж" за да си поделят наградата.

"Аз познавам Галена от 10 години и въпреки че и двете започнахме да работим в среда, където конкуренцията е неизбежна, то между нас никога не е имало конкуренция", рече Преслава.

Малко преди наближаване на големия ден - раздаването на наградите, из медиите плъзна упоритият слух, че новото богато гадже на Преслава - перничанинът Жоро Бирмата, е купил титлата й. И докато изпълнителката на "От мен питието" слагаше финалната точка на концерта с микс от песни, то през това време фенове се втурнаха към Галена да я целуват и да й подаряват цветя. Друга голяма част от публиката просто си тръгна и Преслава пя пред почти полупразна зала.

Победителят в мъжката категория - "Певец на годината", отново бе изненада. За трета поредна година призът отиде в ръцете на Илиян, който сам си призна, че през 2011-а има само 1 нова песен.

Единствената сърдита, която не присъства на церемонията по връчване на наградите, бе Мария, твърди Lifestyle.bg. През изминалата година тя подготви песните за новия си албум и направи скъпи клипове, но името й не попадна нито в основните, нито в по-второстепенните категории за награда. Затова певицата реши да не уважи събитието.

Големите имена на фолка - Ивана и Глория, отново доказаха, че са големи. Без допънителни ефекти, а само с пеене на живо, двете певици показаха висока класа и стил.

Ето и победителите в основните категории:

Дебют на 2011

- Ани Хоанг

Най-прогресиращ изпълнител на 2011

- Джена

Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип

- Андреа и Борис Солтарийски - "Предай се"

Видеоклип на 2011

- Цветелина Янева и Рида Ал Абдула - "Брой ме"

Дуетна песен на 2011

- Андреа и Борис Дали - "Едно"

Песен на 2011

- Джена - "Да те бях ранила"

Албум на 2011

- Галена - "Аз"

Певец на 2011

- Илиян

Певица на 2011

- Преслава.

Прочита: 4271

Коментари (1)

...
Ama razbira se,4e Preslaava 6te e "Pevica na godinata".Prosto sega fenovete na Galena re6iha da si go varnat,no pak ne uspqha,za6toto vsi4ki znaem kolko haresvana i iskana e Preslava.Nqma nujda ot izli6en fal6-dogodina pak 6te e tq!!!
Nikol , 17 март 2012 14:45

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.