Понеделник, 26 Февруари 2024

Дъвката - пръв приятел на диетите

Печат Е-мейл
23 Февруари 2012

 Американски учени твърдят, че дъвченето на дъвка след хранене намалява чувството на глад и подпомага процеса на вталяване. Когато човек се стреми да отслабне, трябва да внимава какво и колко яде. Понякога обаче след изморителните упражнения му се приисква нещо калорично, което нарушава диетата му.

Учените твърдят, че дъвченето на дъвка след хранене може да се използва като средство за справяне с килограмите. Дъвченето увеличава чувството на ситост и така се намалява количеството на погълнатите калории.

Заредете се с дъвки без захар, за да влезете в онази рокля, която сте си харесали за новогодишното парти.

Прочита: 3205

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.