Петък, 09 Юни 2023

Първата любов

Печат Е-мейл
12 Октомври 2011

 Раждаме се на този свят, благодарение на любовта между двама души. Порастваме неусетно в семейна среда, изпълнена с любов и нежност и идва моментът, в който ние изпитваме това чувство за първи път към даден човек. Първата любов на всеки човек е нещо много истинско, чисто и неопетнено. Нещо, което не се забравя цял живот. Всеки помни как за първи път е откраднал целувка в междучасието или още в детската градина.
Тези специално моменти остават във вашето съзнание много по-трайни дори и от връзките, които сме имали в зрялата си възраст. Няма начин да не запомним тези приятни мигове, които винаги когато си спомним за тях, ще ни карат да се усмихваме. Пораствайки, ние вече разбираме колко по-сложни са нещата от това да се крием по-тоалетните, за да се целуваме.

Но първите любовни трепети могат да бъдат и доста дълбоко разочарование. В тийнейджърска възраст младите хора са изключително неопитни и неподготвени, изключително момичетата. Те се влюбват в момче с идеята, че е идеален, перфектен и незаменим. При срамежливите тийнейджърки това може да продължи месеци, дори години.

Ако такава любов прерасне във връзка е много вероятно девойката да се привърже прекалено много в момчето. Много опасен момент е тогава, когато момичето бъде изоставено. Това може да и причини крайни травми и след време просто да сменя мъжете един след друг без да влага никаква обич и чувства. Първите любовни трепети завинаги си остават нещо много вълнуващо в нашия живот, но с времето, когато намерим първата истинска любов осъзнаваме, че не е трябвало да бъдем толкова крайни, а просто да си живеем живота.

 

Затова не се обвинявайте, ако някой не ви обръща внимание. Просто потърсете щастието на друго място, където чувствата ще са взаимни. Щастието не винаги е там където го търсим, най-често изскача от там, от където най-малко сме очаквали.

Прочита: 3486

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.