Неделя, 16 Май 2021

Упражнения за добър секс

Печат Е-мейл
29 Октомври 2011

 Качеството на добрия секс зависи от физическото състояние. Леките гимнастически упражнения, които сексолозите съветват да правите, ще ви помогнат да подобрите сексуалния си живот.

Седнете на пода, свийте краката си в коленете и изправете гърба колкото можете. След това се върнете в изходна позиция. Повторете упражнението 15-20 пъти. По време на тренировката се съсредоточете върху дишането си - когато свивате коленете си, вдишайте дълбоко въздух, а когато ги разгъвате, издишайте. Това помага за подобряване еластичността на мускулите, укрепва тазовата област, което може да ви направи по-издръжливи в леглото.

Упражнението "мост", което помним от детските си години, може да помогне и в по-късен етап от живота. Тук напрежението е най-вече в кръста, бедрата и седалищните мускули. Изпълнява се на твърда повърхност, най-добре на пода, като се опитайте да задържите тази поза най-малко 15 секунди.

Прочита: 2374

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.