Сряда, 08 Май 2024

Звездни сексманиаци

Печат Е-мейл
02 Юни 2010

Тайгър УудсНай-модерната зависимост в Холивуд в момента е тази към секса. Не една и две известни личности оправдаха серийните си изневери точно с нея. Една част от тях влязоха в специализирани клиники, за да се излекуват, други написаха книги по темата, а трети просто отказват да признаят, че имат подобен проблем. Вижте кои са най-големите сексманиаци в Меката на киното.

Тайгър Уудс

По неофициална информация жените, с които скандалният голф играч Тайгър Уудс изневери на жена си Елин, наброяват най-малко 120 дами. Сред тях има както световноизвестни мадами, така и такива, за които никой не е чувал. В числото на завоеванията му влизат актриси, сервитьорки, порнозвезди, фенки, 21-годишна съседка, еротични модели, високоплатени компаньонки, студентки и т.н. За да спаси остатъците от кариерата и брака си, Тайгър Уудс моментално влезе в клиника да лекува мераците си. Накрая към него се присъедини и половинката му, която храбро понесе всички разкрития.

Джеси Джеймс

Скандалните признания за креватните подвизи на татуирания моторист Джеси Джеймс помрачиха радостта на актрисата Сандра Бълок от първия й спечелен Оскар. Именно любовницата на Джеси - татуираната моделка Мишел Макгий, беше тази, която разкри подробности от аферата си със съпруга й. След нея и други мадами се осмелиха да признаят пред света, че са имали интимни отношения с него. В крайна сметка се оказа, че първата изневяра на Джеси е била месеци след сватбата му със Сандра Бълок през 2005 година, когато в офиса си той се забавлявал с млада стриптиxзьорка. До момента бройката на дамите, минали през леглото му, достигна до 11, но явно и тази цифра се видя прекалено голяма на актрисата и тя подаде молба за развод.

Били Боб Торнтън

През 2002 г. актьорът Били Боб Торнтън съобщи, че се подлага на секс терапия, за да успее да спаси брака си с Анджелина Джоли. Вместо обаче да положи усилия да се излекува от пристрастеността си към креватните упражнения, той реши да утоли страстта си с първата попаднала пред очите му жена в клиниката за секс маниаци - това се оказа лекуващата го лекарка. Така връзката между него и Анджелина официално бе погребана.

Майкъл Дъглас

През 1990 година Майкъл Дъглас призна с ръка на сърцето "Аз съм абсолютен сексманиак". Заради безбройните му забежки се провали и първият му брак - с актрисата Диандра Локър, която го определи като "ненормален".

Дейвид Духовни

За ролята си на пристрастен към секса циник писател в сериала Californication, звездата от сагата "Досиетата X" Дейвид Духовни бе засипан с похвали. За изненада на публиката се оказа, че актьорът играе ролята на самия себе си.

Прочита: 2348

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ светски новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.