Сряда, 24 Юли 2024

Фенове побъркват Стивън Джерард, изневерявал на жена си с 16- г. си бълдъза, тя твърди, че няма сестра

Печат Е-мейл
05 Юли 2010

Алекс и Стивън ДжерардУжасни слухове за Стивън Джерард обикалят интернет пространството. Част от медиите също взеха информацията, която се разпространява във форуми и социални мрежи. Според нея капитанът на Ливърпул и Англия изневерява на съпругата си Алекс с 16-годишната й сестра.

Запознати твърдят, че клюката цели да срине футболиста, който е в тежко състояние след отпадането на Англия от Световното в ЮАР. "Доброжелателите" обясняват краха на националния отбор с изневярата на Джерард.

Футболистът и съпругата му се принудиха да отрекат слуховете. Алекс дори сподели, че изобщо няма сестра.

Прочита: 4671

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.