Сряда, 23 Октомври 2024

Кристиано забил БГ стриптийзьорка

Печат Е-мейл
09 Юни 2010

Кристиано РоналдоСаратовската девойка Юлия превърнала от порядъчното момче еротоман

Португалската звезда Кристиано Роналдо има достойни съперници на терена, но извън него красавецът е с гърди пред другите. Неотдавна германският таблоид "Билд" изчисли, че Рони е съблазнил юбилейната си девойка, която е под №200.

Така португалецът счупи досегашния рекорд на най-упорития футболен фустогонец - германецa Лотар Матеус. Сексархиварите уверяват, че в неговата колекция на съблазнените и захвърлените всяка десета жертва е рускиня. Новата тръпка на Роналдо е руският супермодел Ирина Шейк, която вече разкри пред роднините си, че желае да се омъжи за футболиста. Знае ли обаче Ирина, че преди нея през постелята на футболната звезда е минала не една руска девойка?

За Роналдо понятието рускиня е доста широко, включващо не само етническите рускини, но и българската стриптийзьорка Силвия Червенкова, полската певица Наташа Урбанска, че дори и моделa Катя Добо от неславянската Унгария. Любопитното е, че Рони нарича всички свои приятелки от Източна Европа и бившия СССР Юлия в памет на разкошната брюнетка, която Кристиано (тогава на 15 г.) срещнал през лятото на 2000 г. на Мадейра. Макар че Юлия била омъжена за едър саратовски бизнесмен, тя не можела да устои при вида на младия херувим, разнасящ хавлии

Замъквайки го в своето бунгало, тя незабавно го изнасилила, след което цяла седмица му плащала по $ 100 за всяка среща. Приятели от детството на Роналдо свидетелстват, че именно девойката от Саратов превърнала момчето от порядъчно семейство (баща - обущар, майка - готвачка) в истински еротоман.

Среща в сексшопа

Фамилията на жената от Саратов обаче остава неизвестна. Въпреки това журналистите успяват да разкрият името на онази, която години по-късно действително събужда интереса на Роналдо към руските жени - украинката Алена Хейнс. Родена в Одеса, тя се омъжва за англичанин и се заселва в Манчестър, където започва работа в един сексшоп за гейове. Такъв плейбой като Рони би трябвало да заобикаля на километри такова място, но португалецът е често коментиран за странните си привички, като например всекидневно епилиране на краката. В магазина на Алена го довежда желанието да си купи мъжки прашки в розов цвят! В началото украинката го взема за поредния богат гей, но десет минути след запознанството им в килера Рони й демонстрира целия си натурализъм.

Романът с 30-годишната украинка продължава половин година. Подвежда ги страстта им към есемеси. Почти всеки ден Рони бомбардира Алена с послания от типа "Желая те на мига", но продавачката често забравя да ги изтрие и в края на краищата съпругът й докопва сластните послания. За щастие рогоносецът се оказва фен на Манчестър Юнайтед - клубa, в който по това време играе Роналдо, поради което не търси мъст, а просто отвежда неверната си половинка в Австралия.

Прочита: 3441

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.