Сряда, 29 Ноември 2023

Волейболистка - първата полска спортистка на корицата на Playboy

Печат Е-мейл
02 Март 2010

Анна БаранскаПолската волейболистка Анна Баранска свали всички дрехи за новия мартенски брой на полското издание на Playboy. 26-годишната националка стана първата спортистка, която се снима чисто гола на корицата на полския Playboy. Баранска, която е състезателка на Алупроф (Биелско Бяла), през 2009 година стана бронзова медалистка с “Дружина Полска” от Евроволей 2009, а освен това е и капитан на селекцията на Полша.
Баранска на няколко пъти отказала да се снима гола в еротичното списание, но в крайна сметка приела поредно предложение.
“Аз казах “да”, за да направя някаква промяна и за да направя нещо лудо”, заяви русокосото полско изкушение Анна Баранска.

Прочита: 5336

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.