Петък, 01 Март 2024

И палавата Хедър лъсна гола в нета

Печат Е-мейл
14 Март 2012

Хедър МорисЕдин съвет - ако сте известен/а или имате амбициозни недоброжелатели, не се снимайте гол/а. Освен ако не искате извивките на тялото Ви да лъснат в нета. След като подобна съдба миналата седмица сполетя Оливия Мън и едрогърдата Кристина Хендрикс, поредната жертва на крадливи хакери е звездата от тийнейджърския сериал Glee Хедър Морис.

 

Дибидюс снимките й заляха интернет пространството, за да докажат, че 25-годишната красавица никак не е срамежлива, когато се снима сама. Мацката върти голо дупе пред фотоапарата си, демонстрирайки всичко, което принципно трябва да е прикрито.

Според една от информациите снимките са открадната директно от компютъра й, като се говори, че хакерът разбил паролата й "dancemo21".

Прочита: 3623

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.