Събота, 27 Юли 2024

Гаджето на Черната Златка я облече

Печат Е-мейл
17 Януари 2013

 

 Сексапилната Златка Димитрова реши да държи прелестите си в сутиен и повече никога да не ги показва. Бургазлийката се зарече, че вече няма да се съблича пред фотообектива и за нищо на света няма да наруши това правило.

Макар да стана популярна именно с голи снимки, плеймейтката била категорична, че вече й е минало времето да се разхожда по зърна. Освен това искала да покаже, че е нов човек и вече е сериозна. Понеже смятала да има семейство, бургазлийката не искала всички да гледат на нея като на порно звезда. Запознати обаче са категорични, че причините за ембаргото над голите прелести на Златка не били морални.

Плеймейтката просто била предупредена от гаджето си Миро, че не иска повече да я гледа разчепена на календари и плакати. Бизнесменът вече бил подиграван от приятели заради симпатиите си към разкрепостената бургазлийка и искал да запази голото й тяло само за себе си. Миро директно я заплашил, че ако реши да го направи за смях с още една нудистка фотосесия ще й спре издръжката.

За да не изглежда смешна пред приятелките си обаче, Златка решила да не си признава какви са причините да спре с кариерата си на еротичен модел. По примера на свои колежки бургазлийката обявила, че скоро смята да става майка и не иска децата й да стават обект на коментари заради миналото й.

„Гола не знам дали ще се снимам! Просто амбициите ми към друга професия няма да ми го позволят", обяви края на еротична-та си кариера Черната Златка. Тя отказала дори на „Плейбой", въпреки апетитния хонорар от 5 бона.

източник: Уикенд

Прочита: 4341

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.