Събота, 22 Юни 2024

Черната Златка печели „Биг Брадър“?

Печат Е-мейл
07 Декември 2013

Черната ЗлаткаЗлатка Димитрова е сред сигурните финалисти в „Биг Брадър Ол старс“, научи „Уикенд“ от достоверен източник в продуцентската компания. Почти е сигурно, че бургазлийката ще спечели това издание на шоуто и ще си тръгне с автомобила. Проблемът е, че триумфът й е предварително договорен.

Плеймейтката се ползва от протекциите на продуцентите, съмняват се зрителите заради начина, по който я представят в шоуто. На Златка бе създаден образ на перфектна домакиня, къщовница, която следи за изрядната чистота и подредба в Къщата. Достойнствата й често изтъква и водещият Ники Кънчев. В ласкавите му коментари прозират намеренията на продуцентите да направят Златка победител в риалитито, смятат зрители. На лайфа в сряда вечер Ники откровено се издразни на Денди, който дръзна да иронизира Русата и Черната Златка.

Основен конкурент на плеймейтката по всичко личи, че ще бъде другата Златка. Райкова пък непрекъснато е изтъквана като скромно и ранимо момиче, което често пъти се оказва онеправдано. Хората грешно си създали разни неприятни представи за нея, а тя била съвсем различна. Коя от двете Златки ще надделее и ще грабне голямата награда в шоуто, ще се разбере до дни.

„Златка влезе в това издание на шоуто, за да си изчисти имиджа. Уговорката беше да стигне до финала. Целенасочено й се гради репутация на милосърдно и добро момиче, за да забравят хората за глуповатата мутреса, която си няма представа от география", коментират в медийните среди.

източник: Уикенд

Прочита: 2991

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.