Четвъртък, 18 Юли 2024

Златка Димитрова снима за италианска кампания

Печат Е-мейл
22 Септември 2011

Златка ДимитроваСлед като стана ясно, че две рекламни агенции в Ливан се конкурират за родната звезда Златка Димитрова, нова топоферта беше отправена към нея, този път от столицата на модата - Италия.

Жабарите искат хубавелката ни за целогодишна кампания, което я накара да замине за една седмица в родината на ботуша.

Само преди броени дни пък в предаването "Горещо" Златка Димитрова разкри любовните си трепети по новия си любим, на който все още пази името в дълбока тайна.

"Много е секси, с набола брада и добре сложен", споделя тя с блещукащи от щастие очи.

И въпреки многото си ангажименти едрогърдата перла се връща на родна земя този четвъртък, тъй като тогава ще се състои поредното й шоу в едно от най-култовите столични заведения.

Прочита: 3706

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.