Събота, 27 Юли 2024

Риана в лесбо афера с Кейт Мос

Печат Е-мейл
04 Март 2013

Риана и Кейт МосРиана определено обича провокациите. Наскоро барбадоската певица призна, че си пада по нудизма и предпочита да се разхожда гола у дома, а тези дни пък се гушна лесбийски с Кейт Мое. Двете дори си размениха горещи целувки.

Съвместните снимки на певицата и моделката са толкова еротични, че дори тръгна слух за пламнала любов помежду им. Дали наистина това е така, може само да се гадае, факт е обаче, че Риана и друг път е загатвала своите симпатии към жени. Преди две години манекенка се оплака, че барбадоската я съблазнила, преспала с нея, а след това безсрамно я зарязала. В един от хитовете на поп звездата лък без заобикалки се пее за любов между две жени. Ако към това се добави и фактът, че Риана си пада по нетрадиционните креватни изпълнения и сексуалните фетиши, не е трудно да се предположи, че тя би могла действително да има влечение към Кейт Мое.

Британката от своя страна също е сред най-скандалните звезди в шоубизнеса. Преди време тя бе заснета от папараци да смърка кокаин.

източник: Уикенд

Прочита: 4090

Коментари (1)

...
Антонио Бандерас ще снима филм в България
заедно с наш студент от НСА


Испанският секс символ Антонио Бандерас потвърди, че ще снима новия си филм "Automata" в България, съобщават испанските медии. Актьорът издаде, че филмът е научна фантастика. Историята разказва за колапса на Земята и как един изкуствен интелект достига нивото на човешкия. Във филма Бандерас ще открие, че "нещо" застрашава бъдещето на човечеството и ще се опита да го предотврати.

Във филма "Automata" e предложена второстепенна роля на явилият се на кастинг през февруари , 33 годишният младеж Никола Георгиев, която съдба била много интересна за самите продуценти. Никола е роден във Варна и в момента работи и учи докторантура в Национална спортна академия. Самият той не пожела да разкаже за срещата си с продуцентите, както и ролята в която ще играе, но със сигурност ще бъде различен герой от тази в живота.
http://bgcinema.free.bg/
Mimeto ludata , 18 март 2013 00:59

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.