Събота, 27 Юли 2024

Кейт Мос се друса

Печат Е-мейл
19 Октомври 2015

Кейт МосКейт Мос се върна официално към наркотиците. Няколко години блондинката се лекуваше от старите си навици - кокаин и крек, но откакто започнаха проблемите в брака й, вече не се опитва да е примерна.

Мръсните тайни на манекенката излязоха наяве с помощта на една обикновена снимка от вечерното й излизане. Тя бе направена на влизане в лондонския клуб. Докато се измъкваше от лимузината си, Мос бе снимана от няколко фотографа и чак по-късно те забелязаха, че снимките уловили странна бяла субстанция. Тя е разпиляна по полата на модела, а изражението на Кейт недвусмислено говори за това, е приела опиат.

Моделката, изглежда, била леко прекалила с него, защото на няколко пъти се подпирала на близки до себе си предмети и се клатушкала така, сякаш е пияна.

По всичко изглежда, че красавицата отново се е ориентирала към бурен вечерен живот с обилна употреба на стимуланти. Така се опитва да избие от главата си проблемите, които има около развода с музиканта Дейми Хенсън. Двамата още не са обявили официално новината за развода си, но няма никакво съмнение, че адвокатите им вече обсъждат подялбата на авоарите им. Изцепките на манекенката пък ще послужат добре в съда, като аргумент на Дейми за развода.

източник: Уикенд

Прочита: 3328

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.