Събота, 23 Септември 2023

Бащинството отказва мъжете от вредните навици

Печат Е-мейл
13 Ноември 2011

 С научаването на новината, че ще стават бащи, мъжете се отказват от вредните навици, показва проучване на психолози от университета в Орегон. Раждането на дете в семейството е отговорно събитие както в живота на жените, така и в този на техните партньори. Учените откриха, че бащинството е в състояние да промени изцяло живота на мъжете, като ги накара да се откажат от всички вредни навици.

Появата на бебе кара мъжете да узряват, те започват да се чувстват още по-отговорни за съпругата и детето си. Статистиката също го доказва - бъдещите татковци се отказват от лошите навици. Наблюдава се силен спад на потреблението на алкохол и пушенето на цигари.

От тази гледна точка експертите препоръчват на мъжете да стават бащи на по-ранна възраст, за да започнат да живеят по-здравословно.

Прочита: 2192

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.