Четвъртък, 29 Февруари 2024

Сара Джесика Паркър купи апартамент само за себе си в Ню Йорк

Печат Е-мейл
03 Декември 2011

Сара Джесика ПаркърЗвездата от "Сексът и градът" се сдоби със собствен апартамент само на няколко метра от къщата, в която живее със съпруга си Матю Бродерик и трите им деца, за да може да работи на спокойствие.

"Сара си купи апартамент само за себе си. Причината е, че се нуждае от място, на което да работи, без да се разсейва", съобщи запознат източник пред американското сп. "Ин Тъч".

Преди време звездата сподели, че мечтае да пропътува целия свят със семейството си. Холивудската знаменитост, която живее с децата си Джеймс, Табита и Марион, на драго сърце би приела да се раздели с кариерата си, ако в замяна получи възможността да пътешества "приключенски" с най-близките си хора.

Прочита: 2149

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.