Събота, 22 Юни 2024

Сара Джесика Паркър става порноактриса

Печат Е-мейл
01 Февруари 2012

Сара Джесика ПаркърСара Джесика Паркър няма да избяга много далеч от секса... макар и не в града. Любимата на милиони жени актриса ще се превъплъти в интересен образ, заменяйки Деми Мур във филма "Ловлейс". Лентата разказва за живота на порноактрисата Линда Ловлейс.

След здравословните проблеми на Деми Мур продуцентите се насочиха към 49-годишната Сара.

Коя е Ловлейс?

Тя нашумява през 70-те години с участието си в "Дълбокото гърло", в който за пръв път пред камера се демонстрира оралната техника "дълбоко фелацио". Ловлейс се играе от 26-годишната Аманда Сийфрид.

Прочита: 2512

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.