Вторник, 05 Март 2024

Оливия Уайлд: Като брюнетка се чувствам по-щастлива, хората вече ме приемат насериозно

Печат Е-мейл
10 Май 2011

Оливия УайлдОливия Уайлд разкри, че откакто е сменила цвета на косата си и от руса е станала кестенява, се чувства много по-щастлива. 27-годишната актриса, която познаваме от сериала "Д-р Хаус", заяви: Аз съм естествена блондинка, но винаги съм се чувствала като брюнетка. Откакто боядисах русите си коси, хората започнаха да се държат по друг начин с мен. И той ми харесва много повече.

Като блондинка всеки път се изненадваха, че всъщност не съм глупава. Сега ме приемат сериозно. Изкушаваме се да разкажем някой виц за блондинки и брюнетки, но няма да го направим.

Прочита: 2378

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.