Понеделник, 11 Декември 2023

Таркан влиза в затвора

Печат Е-мейл
03 Октомври 2013

ТарканТурският певец Таркан има сериозни проблеми с властите в родината си. Изпълнителят се изправя пред съда по обвинения за наркотици, които могат да го вкарат за няколко години зад решетките.

Таркан бе задържан преди 3 години в Истанбул по време на полицейска операция за разпространение на дрога. В обвинителния акт прокуратурата отправя към изпълнителя на „Шакадъм" и още 17 обвинения, всяко от които може да му донесе по още две години затвор.

На последния разпит пе-вецът призна, че в миналото

си е използвал наркотици и дълбоко съжалява затова, а прокуратурата отправи молба към съда за пускането му на свобода с цел лечение и пробация, съобщава вестник „Милиет". Преди седмица мега звездата дори дари хонорара от своя последен концерт за изграждане на рехабилитационен център за деца с увреждания на полицаи. С това Таркан се опита да си издейства свободата, но по всичко личи, че съдебната система няма никакво намерение да го остави да му се размине лесно.

„Магистратите искат да отправят послание към хората и то е, че няма привилегировани. Всеки може да попадне под ударите на закона, независимо от своя социален статут", коментират запознати с делото на изпълнителя. Според тях ще е истинско чудо Таркан да се измъкне от престоя си зад решетките.

Според западните медии присъдата на певеца ще е отмъщението на премиера Ердоган заради опозиционната дейност на звездата. Преди 3 месеца той се появи на протестите в Истанбул, което вбесило министър-председателя и той настоял Таркан да изпита цялата тежест на закона.

източник: Уикенд

Прочита: 2879

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.