Събота, 27 Юли 2024

3 години затвор за британска бизнес дама, правила секс в такси в Дубай

Печат Е-мейл
18 Май 2012

 Британска бизнес дама е изправена пред присъда от три години затвор за секс в такси в Дубай и отгоре на всичко в нетрезво състояние. 29-годишната Ребека Блейк била арестувана след 12-часов пиянски гуляй в хотелска стая и секс в такси. Тя е обвинена в сексуални отношения преди брака и нетрезво състояние на обществено място - провинения, които са строги престъпления в ислямската държава.

Горещите им преживявания на задната седалка били прекъснати от възмутения шофьор, който, разгневен от поведението им, спрял и се оплакал на полицейски патрул на пътя. Докато отиде до паркиралите наблизо полицаи, двойката в колата преминала към още по разгорещени страсти, на които полицаите станали свидетели.

Случаят подчертава трудностите, с които се сблъскват повече от 100 000 британци, които живеят в Дубай, коментира британската преса. През 2008 г. друга двойка била осъдена на три месеца затвор за секс на плажа. Не им се разминало, колкото и да твърдели, че "просто се гушкали". През 2010 г. двама агенти по недвижими имоти прекарали месец зад решетките за "неприлично галене" в ресторант.

Прочита: 3373

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.