Събота, 27 Юли 2024

Ванко 1: Живея с минимални доходи, взеха ми всичко

Печат Е-мейл
05 Юли 2011

Ванко 1"Живея с минимални доходи", изплака скандалния рапър Ванко 1, който лежа в затвора за сводничество, плати глоба от 120 000 лева, а голяма част от имуществото му беше отнето от комисията "Кушлев".

 

Пловдивчанинът, който отново се появи под прожекторите в компанията на Николета Лозанова, твърди, че вече няма никакъв бизнес. В Пловдив обаче шушукат, че "безработният бедняк" издържа жена си и трите си деца без проблеми и видимо живее добре. Запитан как става това, Ванко 1 отвръща: "Имаме някакви минимални доходи, които ни позволяват да живеем нормално. Не се оплакваме".

 

Не казва, обаче откъде идват те, при условие, че и жена му не работи. "Тя е домакиня. Грижи се за децата. Ако имаш 3 деца вкъщи, не ти остава време да мислиш за нищо друго", кава той и се "заканва" да й направи и четвърто.

 

Иван Главчев, както е истинското име на скандалния рапър, отрича слуха, че от 2 години върти любов с фолкпевицата Мира, както упорито се говори. Той е убеден, че и жена му, и децата им, които са отличници в училище, се гордеят с него, въпреки всичко.

източник: Шоу

Прочита: 6502

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.