Сряда, 23 Октомври 2024

Ивана заживя с разведен бизнесмен

Печат Е-мейл
15 Юли 2014

ИванаФолкпевицата Ивана е на крилете на любовта от близо 3 месеца научи „Уикенд". Съдбата най-накрая обори тезата на певицата, че истинската любов е само мит, и в зряла възраст - на 45 години, в стомаха й пърхат пеперуди сякаш е тийнейджърка.

Изпълнителката на „Шампанско и сълзи" върти любов с 40-годишен пловдивчанин, който развива бизнес в туристическия сектор. Освен че притежава туристическа агенция, мъжът има и два четири-звездни хотела-единия на морето, а другия в Банско. С Ивана се запознали през април, когато певицата гостувала в едно от заведенията му и от дума на дума нещата помежду им се развили доста бързо.

Макар най-обичаната звезда на чалгата да прави всичко по силите си, за да запази в пълна тайна горещата си тръпка, мълвата за новия й любим вече обикаля жанра. В гилдията не спират да говорят как певицата е развела бизнесмена, само че истината е съвсем друга. Новият на Ивана се е развел официално още през 2009 г., когато дори не се е познавал с айтозлийката.

Интригата в отношенията им обаче е друга, разказват запознати пред „Уикенд". 40-годишният бизнесмен има двама синове от първата си съпруга, които били категорично против връзката на баща му с чалгаджийката. Въпреки че Ивана правела всичко по силите си, за да се хареса на децата на любимия, това било кауза пердута. Момчетата не харесвали изпълнителката, заменила майка им, а освен това ненавиждали фолка.

На този етап Ивана е категорична, че не иска да оглася чувствата си публично. Звездата на масовия жанр робува на суеверието, че изложи ли любовта си пред хорските погледи, ще я хванат уроки и ще се раздели с нея.

Близо 5 години певицата не е имала сериозна връзка, като през това време единствено излизаше с различни мъже за по Няколко месеца, припомнят паметливи. В момента обаче тя е категорична, че е срещнала своята половинка и е готова дори да жертва кариерата си в името на любовта.

източник: Уикенд

Прочита: 15844

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.