Четвъртък, 18 Юли 2024

Затворници мият крака на роднини, извиняват се за причинения срам

Печат Е-мейл
10 Февруари 2011

 Затворници от китайски затвор са измили собственоръчно краката на своите роднини, пише Orange News. На пандизчиите бил даден шанс да се извинят на близките си за срама, който са им причинили с деянията си.

Актът с миенето на краката е дългогодишна традиция във въпросната пандела и се случва в така наречената "седмица на семейната любов".

Над 150 затворници са измили повече от 450 чифта крака, показват данните на затворническата управа.

Освен че им мият краката със сапунисана вода в леген, роднините могат да си купят и снимка за спомен как близките им им търкат ходилата.

Прочита: 2062

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.