Събота, 27 Юли 2024

Изневярата на мъжа зависи от зодиакалния му знак

Печат Е-мейл
11 Май 2010

 Овен - той дори не допуска мисълта за измяна, докато е влюбен. Не можете да се съмнявате във верността му, докато ви обсипва с подаръци, носи ви на ръце и ви сваля звезди от небето. Трябва да внимавате, когато започне да обръща внимание на други жени.Това означава, че неговата любима вече не му е така интересна. А оттук до съседката има една крачка. За измяната на Овена можете да разберете от самия него, той не умее да лъже, а жестоката истина произнася лесно, като че ли с някаква тайна наслада.

Телецът не се влюбва толкова лесно. Ако разберете, че не сте единствена, значи трябва да приемете, че сте един от вариантите му на любовни връзки. Ако Телецът не ви разглежда под микроскоп, старателно изучващ недостатъците и достойнствата ви, не ви разпитва за най-дребните произшествия, не се интересува от историята на семейството ви, значи сте един от вариантите му. Трябва да знаете, че за разлика от много други мъже, Телецът не се гордее с победите си, те по-скоро го огорчават, тъй като всяка от тях е доказателство за това, че още не е намерил своята единствена и несравнима. Верни признаци за непостоянството на Телеца могат да станат засилващото се мрачно настроение, затвореност и песимизъм.

Най-точният признак за непостоянството на Близнака е неговото постоянство. Да-да, в това няма нищо странно. Спомнете си как доскоро той ви удивляваше с нови черти на характера си, променяйки кардинално своето светоусещане, като постоянно обръща живота с главата надолу. Само тогава вие сте владеели главата и сърцето му с пълна сила. Чак когато вечното дете Близнак ви се струва възмъжало и по-разумно, трябва да заподозрете, че вече омайва някоя друга. Близнакът-лъжец се отличава от Печалния Близнак с лукавия си огън, избухващ в очите му и с хитрата си усмивка, която е изключително очарователна.

Ракът рядко изневерява, защото той иска да бъде идеален семеен човек, верен възлюбен и надежден партньор. Той знае какво е страдание и не иска да го причинява на партньора си. Ако все пак новото увлечение неочаквано го е обсебило, той се съмнява и си търси оправдания, споделя тревогите си с приятели, търси изход за всички замесени страни и охотно прехвърля отговорността за случилото се на чужди плещи. Ще се досетите за измяната на Рака по дългите разговори колко е сложен животът, колко са несъвършени хората. Той обвинява себе си, съдбата и вас като сляпо оръдие на любовните проблеми.

Лъвът не умее да крие изневярята, тъй като е свикнал да се хвали с всяка своя избраница. За неговата измяна ще ви разкажат тези, които е изоставил. Ако няма такива, вслушайте се в думите му - той ще коментира вашите недостатъци и несъвършенства, като подчертава, че те не са така характерни за други жени. Неверният Лъв е доволен от себе си, защото е попълнил списъка на победите си, в своята наивност той вярва, че ви е дал достатъчно и сега трябва да ощастливи някоя друга жена.

Девите се славят със своето постоянство. Не всеки може да покори мъж Дева. Но ако се стигне до изневяра, най-вероятно измамената няма да разбере никога. Девите се отличават с предвидливост и прикритост. Но има един верен признак, по който можете да разкриете изменника, и това е фразата “Аз се влюбих в друга”, което не подлежи на обсъждане и коментари.

Везните рядко биват уличени в непостоянство, макар че често са между два или повече огъня. Мъжете от тази зодия могат да контролират чувствата си, отделяйки на избраницата си такава част, която заслужава, и вие дълго време може да не забележите, че от вас някой къса късче по късче. Лъжецът от тази зодия може да бъде открит само благодарение на невероятно стечение на обстоятелствата. Иначе само по повишената тревожност, лишена от причина, можете да се досетите, че в живота на Везните става нещо, и това е Тя - другата.

Скорпионите, дори и най-верните и безупречно нравствени, често биват подозирани в измяна от прекалено ревнивите и неразбиращите ги избраници. Скорпионите са сложни, дори те самите не могат да се ориентират в собствените си чувства. Изневеряващият Скорпион става толкова хитър, че попада в собствената си мрежа, той строи необичайно коварни планове, но в момент на емоционален срив може да спомене нещо излишно, което да го издаде.

Дори най-сериозният Стрелец винаги малко кръшка. Жаждата му за приключения е неистова. В повечето случаи дори дори не се замисля при изневяра, не се чувства виновен. Може би дълго време преди да предприеме конкретни действия, Стрелецът ще разкаже на някого какво се кани да прави, само за да го разколебаят. Ако изневери, той все пак вижда, че не е нищо особено, и именно по това разочарование и смяната на настроенията му може да откриете, че той ви изневерява.

Козирогът дълго строи планове и ги обмисля щателно. Още преди “тя” да го погледне, той ще премери всички “за” и “против” и ще си изгради собствено мнение за това как ще се развиват отношенията и как да ги държат в тайна. Още преди да й определи среща, той ще ви приучи на това, че в определени дни е зает и не може да ви отдели време, ще отбележи маршрутите на разходка и местата на романтичните срещи. И въпреки всичко, ако наистина се влюби, той си губи ума от любов и лесно можете да го разобличите по нелепите грешки, които прави в ежедневието си.

Водолеят не обича да се крие. Ако е принуден да го прави, се чувства доста неловко. Тайните отношения не доставят на представителите на тази зодия голямо удоволствие, защото трябват значителни усилия, за да се крие от всички, а наградата за труда не е голяма. Но ако се случи, то става, защото новата възлюбена по нищо не прилича на старата, а пък после се оказва, че всичко е същото. Неверният Водолей е постояннно в съмнения и мисли какво решение да вземе.

Ако обичате мъж под знака на зодия Риби, то вие ще обичате и неговите мечти за друга жена. Той е свикнал с това и няма да бъде много откровен, ще ви намеква за новата връзка и ще направи крачка, като се убеди, че и вие харесвате съперницата. Ако не успеете да поддържате с нея нормална връзка, той ще се погрижи да устрои живота ви. Наивникът-изменник Риби никога не губи надежда, че ще успее да реши ситуацията по най-подходящия за всички начин. Но има и коварни Риби, които действат тайно, използвайки фантазията си, за да скрият съмнителните си подвизи.

Прочита: 3667

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.