Понеделник, 26 Февруари 2024

Джъстин Бийбър украси "Форбс"

Печат Е-мейл
18 Май 2012

Джъстин БийбърПоп изпълнителят Джъстин Бийбър ще бъде на корицата на юнското издание на сп. "Форбс". Облеченият в костюм Бийбър ще бъде представен в изданието не като певец или любимец на тинейджърките, а като инвеститор в млади компании.

Бийбър прави първата си инвестиция в новосъздадена компания през 2009 г. Оттогава той тихомълком е инвестирал милиони долари в над десет малки компании, между които Stamped, Spotify и SoJo Studios.

"Не бих инвестирал в нещо, което не харесвам. Трябва да вярвам в продукта", казва Бийбър пред "Форбс".

"Той е сред най-видните примери за това как се случват нещата в Холивуд в момента - знаменитости с афинитет към технологиите, които използват славата си, за да се сдобият с дялове в любими компании от Силициевата долина, докато обикновените инвеститори в рисков капитал се облизват отстрани", пише "Форбс".

Бийбър е инвестирал заедно с други знаменитости като Елън Дидженеръс и Аштън Къчър.

Прочита: 2717

Коментари (1)

...
якооооооооооооооооооо;smilies/angry.gif
тнвм , 05 август 2012 18:17

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.