Събота, 27 Юли 2024

Джъстин Бийбър пуска аромат за жени

Печат Е-мейл
23 Май 2011

Джъстин БийбърСлед успешния лак за нокти "One less lonely gir" Джъстин е решил да пусне и женски парфюм. 17-годишният решил да пусне плодов аромат за жени, чието име ще бъде "Someday".

Парфюмът ще е подходящ за момичетата на възраст от 14 до 18 години, а както можем да се досетим това е диапазонът, в които попадат неговите фенки. Затова можем да го похвалим - ще изкара много парички!

Нека бъдем реалисти, начинът, по който ухае едно момиче, е много важно за момчетата! Имам много силна връзка със своите фенове, така че правейки парфюм, който на мен ми харесва е начин, по който ще ги доближа до моя свят, казва Бийбър пред списание.

Бутилката на аромата ще бъде прозрачна, покрита с червени и розови сърца.

Джъстин признава, че дейно е участвал в цялата работа по създаването на парфюма, пишат от paparazzi.bg

Прочита: 2912

Коментари (2)

...
tova e 4ovek nali,dava vsi4ko ot du6a
nqma pri4ina da ne haresvate justun bieber
reni(i love jb) , 27 юли 2011 03:00
...
той и без това си има много паричкиsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
сшарпей , 27 август 2011 06:59

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.