Понеделник, 11 Декември 2023

Гилдия на дизайнерите на костюми раздаде наградите си

Печат Е-мейл
24 Февруари 2012

 Авторите на костюмите на персонажите във филмите "Момичето с татуирания дракон", "Хари Потър и даровете на смъртта 2" и втората режисьорска творба на Мадона "Ние вярваме в любовта" бяха отличени с наградите на американската гилдия на дизайнерите на костюми в най-престижните категории, предаде ИТАР-ТАСС.

На състоялата се церемония в хотел "Бивърли Хилс" в Лос Анджелис художничката на костюмите на филма "Момичето с татуирания дракон" Триш Самървил бе удостоена с награда за "съвременен филм", предава БТА.

Джени Тимайм надделя на конкурентите си в категорията "фантастично кино" за създадените от нея костюми за "Хари Потър и даровете на смъртта 2".

Ариана Филипс получи награда за сътворените от нея костюми в раздела "исторически филм". Филипс има и най-големи шансове да получи златната статуетка на 26 февруари, когато ще се връчват наградите "Оскар".

Прочита: 2431

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.