Събота, 27 Юли 2024

Най-хубавата хокейна фенка стана "Мис САЩ"

Печат Е-мейл
22 Юни 2011

Алиса Кампанела21-годишната представителка на Калифорния Алиса Кампанела бе коронована като Мис САЩ на традиционния конкурс за красота в Лас Вегас, предаде Ройтерс.

След победителката се наредиха Мис Тенеси, Мис Алабама и Мис Тексас.

Червенокосата красавица, която работи като модел, ще представи страната си на конкурса Мис Вселена в Сао Пауло, Бразилия, на 12 септември.

Кампанела получи короната от досегашната Мис САЩ Рима Факих, родена в Ливан мюсюлманка, която е първата американка от арабски произход, носителка на титлата.

Алиса Кампанела е родена и израсла в Ню Джърси и представя този щат на конкурса Мис тийн САЩ през 2007 г.

Сочена като една от фаворитките измежду 51 участнички в надпреварата, тя впечатли журито с перфектните си мерки и отговора си на въпрос за легализирането на марихуаната, допълва БТА. Кампанела изрази мнение, че употребата на марихуана не трябва да бъде легализирана напълно, но трябва да бъде достъпна за лицата, които се нуждаят от нея заради здравословни проблеми.

Корените и местоживеенето на хубавицата прави още по-странна нейната най-голяма спортна страст - хокеят на лед. Отгоре на всичко, най-необяснима е привързаността й към точно определен отбор - Ванкувър Канукс.

Алиса силно се вълнуваше от финала в НХЛ, където любимият й Ванкувър игра срещу Бостън" но загуби. Всичките й емоции пък бяха отразени подобаващо в постовете й в социалната мрежа Twitter.

За съжаление на госпожица Кампанела, Канукс загуби Купа Стенли, но пък тя получи своя реванш и вече носи короната на Мис Америка. А ние сме сигурни, че от Бостън с удоволствие биха й дали да пипне трофея, ако пожелае...

Прочита: 3113

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.