Понеделник, 20 Март 2023

Една рокля, две жени, две корици

Печат Е-мейл
28 Април 2011

Наоми Кембъл и БионсеНаоми Кембъл и Бионсе се появиха в една и съща рокля на кориците на две различни списания. Супермоделът краси юнския брой на японския Vogue в роклята на Gucci, с която бе закрито ревюто за пролет 2011.

Пак с нея, но в мартенското издание на L?Officiel, е облечена и Бионсе. Въпреки че певицата е с доста по-сочна фигура от тази на Наоми, признаваме, че ни е трудно да преценим на коя й стои по-добре.

Прочита: 3043

Коментари (1)

...
E kak na koj? na men!
Sashka Vaseva , 03 май 2011 14:55

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.