Събота, 27 Юли 2024

Бившата на Тайгър Уудс - Елин Нордегрен, отново сама

Печат Е-мейл
03 Февруари 2011

Елин НордегренЕлин Нордегрен отново е сама, след като гаджето й се уплаши от бившия й съпруг Тайгър Уудс и я заряза. Елин се дразни много, че Тайгър се опитва да се меси в личния й живот. Особено след последния случай, когато той се промъкна в дома й и се опита да намери дневника й, каза неин близък.

Напоследък тя се виждаше с едно момче, пет години по-младо от нея: Излизаха отвреме-навреме, но тя се притесняваше от разликата във възрастта им. Не искаше да я възприемат като една от онези жени, които се занимават с млади момчета.

Елин знаеше, че ще му се обърне много внимание, ако той продължи да се вижда с нея, и се притесняваше ситуацията да не стане неловка. Честно казано, аз мисля, че той е един уплашен глупак. Когато й каза, че иска да спрат да се срещат, обяснението му беше, че не му се занимава с цялата тази драма.

Е, пожелаваме на изстрадалата моделка да си намери някой по-улегнал мъж, който да няма нищо против малко драма.

Прочита: 3599

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.