Събота, 27 Юли 2024

Николета бременна от Валери Божинов

Печат Е-мейл
07 Октомври 2010

Николета Лозанова и Валери БожиновПоредният живописен панаир с футболната звезда Валери Божинов е налице, само че този път любовната драма заплашва да надмине по размери и дълготрайност публичния екшън между певицата Алисия и Златка Райкова.

Голаджията на „Парма" не само че вече живее с Николета Лозанова в къщата си в едноименния италиански град, но дори чака дете от нея. Да, няма шега - силиконовата плеймейтка е бременна от Валери Божинов, футболната звезда и Николета са решили да дадат живот на плода на любовта си и със сигурност манекенката няма да прави аборт.

Което означава само едно - Алисия казва „сбогом" на мечтата си да се превърне в законна съпруга на Валери Божинов.

За този период отношенията между двамата дотолкова се задълбочиха, че плеймейтката вече настани роклите и обувките си в опразнения от вещи на Алисия семеен гардероб.

Фолкпевицата успя да опази любимия си „само" четири години. Алисия роди син на Валери и спечели десетки битки срещу апетитни красавици за вниманието на ритнитопковеца. Сега обаче фолкдивата, която е с 5 години по-възрастна от Божинов, капитулира пред Николета.

Днес Алисия обитава с детето си Валери-младши софийската къща на Божинов, а силиконовата й съперница топли леглото на футболиста и след няколко месеца ще му роди дете.

Ситуацията е твърде неизгодна, да не кажем кошмарна за Алисия. Нейният най-голям коз е 2-годишният Валери Божинов-младши. Унизената фолкдива заплашва богатия и именит татко на детето си, че ще ограничи достъпа до сина му. Чалгаджийката обаче няма многомилионна издръжка, тъй като няма брак с него. Тя ще трябва да изчака детето й да навърши 18 години, за да претендира за пълноправно наследство. Дотогава ще получава за Валери-младши толкова пари, колкото футболистът сметне, че е необходимо да дава.

Алисия няма за свой съюзник и родителите на 24-годишния ритнитопковец, фолкзвездата е на нож с майката и с бащата на Божинов, които посочват именно певачката като основна причина да развалят отношенията със сина си. Само преди месец Божинов и Алисия организираха кръщене на сина си, а родителите на Валери не бяха сред поканените и научиха от медиите за състоялото се събитие.

Според информация от сигурен източник, близък до нападателя, той съвсем скоро се е чул с майка си. Валери признал на родителите си, че чака бебе от Николета Лозанова и ги е помолил да простят за отчуждаването му към тях.

„Сякаш бях в лапите на зла магьосница", казва Валери по адрес на Алисия.

Фолкпевицата също бълва огън и жупел по адрес на мъжа, който само допреди месец боготвореше.

„Има какво да кажа по темата, но не е настъпил моментът! Искам първо да видя докъде ще стигне наглостта на някои хора", просъска чалга изпълнителката, след като видя снимките на Валери Божинов с Николета Лозанова за корицата на списание „69".

По ирония на съдбата преди 4 години именно чрез подобна фотосесия Алисия и Божинов декларираха любовта си. Тогава певицата покани Божинов за статист във видеоклипа си „Карамел" и чрез него кариерата и рязко тръгна нагоре. И докато фотосесията oт съвместното им участие обикаляше медиите, чалгаджийка и футболист се залюбиха. Що се отнася до Николета Лозанова, тя триумфира мълчаливо. Или не съвсем...

Защото в началото на седмицата манекенката публикува във фейсбук профила си знакови фотографии - на една от тях бе в джипа на Валери Божинов, а до нея се мъдреше чанта на футболния тим „Парма". На другата Николета бе прегърнала футболната легенда на „Милан" Алесандро Неста. Важен детайл - миналата неделя „Парма" на Валери Божинов се срещна с „Милан" на Алесандро Неста в мач от поредния кръг на италианското първенство...

източник: Уикенд

Прочита: 8811

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.