Вторник, 23 Юли 2024

10 бона издръжка за Елена Петрова

Печат Е-мейл
16 Септември 2011

Елена ПетроваСемейната драма на звездата от „Стъклен дом" Елена Петрова е на път да завърши благополучно. До момента актрисата и съпругът й не са правили панаири в съда и делото по развода им върви гладко, издават служители на бракоразводния отдел в Софийския районен съд.

В началото на драматичната сага милионерът Аристотелис Фотилас се заканил да накаже жестоко Елена заради изневярата и с млад оператор. Гъркът се заклел да й отнеме децата и да не й даде нито стотинка от семейното имущество. В крайна сметка обаче актрисата успяла някак да склони мъжът й, че тя ще се грижи по-добре за близнаците Изабела и Александър.

Богаташът й простил както изневярата. така и прегрешението да шофира автомобила си пияна. Условието на Фотилас обаче е децата да не живеят с друг мъж. Елена може да има любовници, но няма право да ги води у дома си при близнаците, както и да живее с тях или да се омъжва, докато Изабела и Александър не навършат пълнолетие. Ако изпълни това условие, звездата от „Стъклен дом" ще запази попечителство над хлапетата, както и ще получава солидна издръжка.

По 5000 лв. всеки месец ще превежда милионерът за всяко от децата си. Отделно веднъж в годината ще отпуска на Елена 10 000 лв. за по мащабни покупки като мебели, техника и ремонти. Екстрите обаче са само за хлапетата. Самата тя няма да има право да претендира за никаква част от богатството на бившия си съпруг. За нея остава семейното жилище и автомобилът, който й бе подарен от гърка за рождения й ден миналата година и който бе уловена да шофира след употреба на алкохол.

източник: Уикенд

Прочита: 3736

Коментари (3)

...
Хубаво го офъка любовчиятаsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif
igra4 , 06 октомври 2011 07:24
...
Хак му е на глупендъра
igra4 , 06 октомври 2011 07:26
...
От Гана по голем к*****к на света няма smilies/wink.gif
Патил от такава , 10 октомври 2011 23:14

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.