Неделя, 11 Юни 2023

Николета отнела Цуни от Преслава

Печат Е-мейл
06 Октомври 2012

Цветелин МариновСкандалната Николета Лозанова се оказа в дъното на сърдечна и финансова драма, изтерзала фолкдивата Преслава. Плевенският паралия Цветелин Маринов зачеркнал тотално ангелогласната звезда заради най-добрата приятелка на плеймейтката, изиграла с успех ролята си на сватовница.

Също като Николета, новата г-жа Цуни е пловдивчанка. Заварката на Ваня с бившия любовник на Преслава станала точно по времето, в което тя бе разделена с другия си спонсор - Георги Станоев.

Когато Малката Бирма я натири заради прекалено високите й харчове, добричлийката цъфнала на вратата на Цуни. Засипала го с молби да се съберат отново и с клетви, че ще му бъде вярна, ако се наложи и до гроб.

Този път обаче Маринов не клъвнал на въдичката. Той вече се бил опарил от обещанията на Преси в началото на годината. Тогава за Свети Валентин похарчи грешни пари за почивка в Дубай, а след нея певицата се шмугна под юргана на Бирмата. За да не се озове за втори път в ролята на рогоносец, Цуни устоял на прелъстителната Преслава, а и за да й отмъсти, задълбочил връзката си с дружката на Николета.

„Отначало всичко бе като на шега, но Цветелин вече има се риозни намерения към Ваня. Нищо ; чудно да се стигне и до сватба. Горката Преслава!", коментират ехидно столични клюкари.

Родителите на Цуни също харесвали новата му приятелка повече, отколкото бившата му. „Поне Ваня не е чалга певица, че на тях секс бройките им не може да хване човек", потривали ръце от кандидат-снахата в родата на Маринов.

Той й Ваня Красимирова дори вече живеели заедно, твърдят пред „Уикенд" от обкръжението на новата светска двойка. „Всичките приятели на Цуни много я харесват. Не е надменна като предшественицата си. И най-важното не е прахосмукачка за пари", коментират още източниците ни.

източник: Уикенд

Прочита: 4553

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.