Четвъртък, 28 Септември 2023

Том Круз плаща 400 000 $ издръжка

Печат Е-мейл
01 Септември 2012

Том КрузТом Круз се оказа щедър бивш съпруг. Звездата от „Мисията невъзможна" ще плаща на майката на дъщеря си Сури - Кейти Холмс, издръжка от 400 000 долара годишно.

Освен това топ актьорът ще е отговорен и за всички разходи на щерка си до навършването й на пълнолетие.

Кейти напусна Том в началото на юли заради религиозни различия с него и от страх за своята дъщеря, която била подлагана на разпит в църквата на сци-ентолозите. Самият Круз е на ръководна позиция във въпросната секта, припомнят запознати.

източник: Уикенд

Прочита: 2176

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.