Петък, 22 Септември 2023

Том Круз полита в космоса

Печат Е-мейл
17 Април 2013

Том КрузТом Круз се гласи за космонавт. 50-годишният екшън герой проявява интерес към совалката на Ричард Брансън „Върджин Галактик". Цената на еднодневен полет с частния кораб е 200 000 долара, но тази сума никак не смущава актьора.

„Ще дам възможност на няколко души да пробват първи, но би било страхотно и аз да полетя в космоса. Когато бях дете, все се надявах, че в бъдеще ще можем да пътуваме до други планети. Продължавам да вярвам и в извънземните. Глупаво е да смятаме, че сме единствените разумни същества във Вселената", заявява Круз.

Потвърдено е, че Аштън Къчър също се е записал за пътуване в космоса с „Върджин Галактик". Интерес към совалката на британския милиардер Брансън проявяват и Анджелина Джоли, Брад Пит, Том Ханкс, Кейти Пери и Стивън Хокинг.

източник: Уикенд

Прочита: 2385

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.