Сряда, 24 Юли 2024

Голата истина за Наоми Кембъл и наркотиците

Печат Е-мейл
03 Февруари 2011

Наоми КембълСупермоделът Наоми Кембъл призна, че в началото на модната си кариера е експериментирала с кокаина и той е оказал негативно влияние на целия й живот. Бред британското издание на списание GQ тя каза: Наркотикът разкъсва света ти на парченца. Освен това аз никога не съм гледала на себе си като на алкохоличка, но алкохолът и дрогата вървят ръка за ръка. По това време сякаш бях някъде другаде, емоционално не бях на себе си. Просто исках да заглуша болката, а аз като всеки човек си имах своите проблеми. Но не се харесвах такава. Алкохолът и наркотиците са нещо като алергия за мен, те ме правят лош човек.

Майката на Наоми останала самотна майка на 18-годишна възраст, като бащата ги изоставил, докато Наоми била едва на 2 месеца. Манекенката опитала кокаин за първи път, когато била на някакво парти, и известно време изобщо не си давала сметка каква вреда си нанася с него.

"Бях голяма купонджийка, започнах да се забавлявам сравнително късно, на около 24 години. Не е като да не съм можела да стана от леглото, без да съм си взела доза. Беше просто нещо, което ме "вдигаше" на партита, и тогава не си давах сметка колко лошо влияние ми оказва. Забавлението идва с някои последствия, по този начин убиваш себе си. В един момент вече бях пристрастена. Но все още можех да функционирам".

Сега Наоми е вече на 40 и е горда, че е загърбила този порок. Не смята, че да се търси помощ при такива проблеми е нещо срамно: "Хубаво е да си дадеш сметка, че имаш проблем и няма защо да се срамуваш от това. Кажи на някого, когато си готов. Много хора успяват да се измъкнат от този ужас, като Ерик Клептън например. Когато аз се върнах изчистена, много хора не искаха да се намират в компанията ми. Това ме нарани."

Прочита: 3739

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.