Неделя, 02 Април 2023

Наоми - делова и преуспяла московчанка

Печат Е-мейл
23 Ноември 2010

НаомиЧерната перла Наоми Кембъл рекламира елитен жилищен комплекс в центъра на Москва, съобщи в. "Комсомолская правда". В рекламата красавицата показва как трябва да протече денят на деловата, преуспяла московчанка. През едно слънчево утро Кембъл посреща деня в просторна дизайнерска спалня, с чашка кафе, заредена с положителни емоции от съзерцаването на невероятната гледка, която се открива от прозорците на жилището, допълва БТА. След това прекарва няколко часа във фитнес зала, до която може да се стигне по домашни пантофи.

После, вече облечена в луксозен костюм, Черната перла се отправя към великолепния си офис. Вечерта е достойно продължение на деня. Коктейлна рокля и скъпи бижута.

Вечеря на свещи в изискан ресторант. И то отново на територията на жилищния комплекс. Първата реклама, в която се снима Кембъл, завършва с кадър, на който красавицата съзерцава през прозореца нощния мегаполис и шепне: "Слушам сърцето ти, Москва".

Прочита: 2228

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.