Четвъртък, 23 Май 2024

100 червени рози и Тони отново е в обятията на Джон Тери

Печат Е-мейл
15 Февруари 2010
Джон Тери и ТониМисията на бившия капитан на Англия Джон Тери да си върне доверието и обичта на своята съпруга Тони бе изпълнена успешно от бранителя на “Челси”. Двамата се разделиха, след като Тони Тери реши да отиде в Дубай заедно с двете им деца, научавайки за аферата на своя съпруг с френския модел на бельо и приятелка на Уейн Бридж Ванеса Перонсел. Още по-обидното за Тони Тери в случая бе желанието на съпруга й да прикрие случая, плащайки за аборт на Перонсел и принуждавайки я да мълчи в продължение на година и половина за случилото се със съдебна заповед. 28-годишната жена на капитана на “Челси” избяга в Дубай и дори обмисляше да иска развод, тъй като това не е първата изневяра на Джон във връзката им. Заради скандала 29-годишният бранител бе лишен от капитанската лента на националния отбор на Англия и трябваше да получи специално разрешение от клуба си “Челси” да отпътува за Дубай, където да се опита да се сдобри със съпругата си.
В 5-звездния “Le Royal Meridien” в емирството Джон Тери се доказал като изключителен романтик, изпращайки 100 червени рози в стаята на съпругата си, преди да й поиска прошка.
Прочита: 3125

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.