Вторник, 05 Март 2024

Коко Каменаров назначил любовница за шеф в БНТ

Печат Е-мейл
22 Май 2012

Коко Каменаров и Биляна ЛаундсЕкзотичната мадама Биляна Лаундс е новата шефка на маркетинга в БНТ. Тя е уеб специалист и няма понятие от телевизионен пазар и реклама, но се ползвала с безграничното доверие на ръководството на държавната медия, на управителния съвет и най-вече на отговорния директор Коко Каменаров.

Причината била, че лично Каменаров я обявил за недостижим спец. Лаундс била прясно разведена и пробивна кариеристка. Член е на УС на БАЕТ и активно работи за развиването на онлайн търговията у нас. От 2008 г. до сега издаваше лицензното списание .net, което беше основно четиво за всички, който развиват онлайн дейности.

Коко Каменаров обаче си паднал не толкова по бизнес уменията й, колкото по излъчването й на "ледена кралица". "Тя го е побъркала. Готова е на всичко, за да се издигне, а той е като пале в краката й", шушукат стари интриганти от БНТ.

източник: Шоу

Прочита: 6338

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.