Понеделник, 05 Юни 2023

Жената във връзката

Печат Е-мейл
17 Януари 2012

 Романтичката

Винаги е в началото. Тя стоя много време в самота и е гушкала всички плюшени мечета, защото това е бил единственият допир до нейното тяло. Ти се появяваш като нейния рицар на бял Голф, Мерцедес, БМВ, Астра и др., а тя ще си обръсне краката, защото самотата е оставила своя белег, а и е време да те погледне с онзи влажен и влюбчив поглед на женски добитък.

Невероятно влюбената

Жените имат едно тайно оръжие, с което да те контролират, но щом си направил няколко успешни атаки, ще трябва да знаеш, че ти е робиня. Ти ще поемеш управлението на връзката и ще имаш пълната свобода да правиш, каквото искаш с нея. В този период ще започнат и прекрасните телефонни обаждания като: "Кво правиш?", "Много, много, много те обичам!" и т.н. Няма нищо лошо в тях, но понякога ще прекалява, а и секретарката ревнува, нали? Сексуалните отношения може да се променят, но може да останат същите, което не е толкова лошо.

Истеричната

...съществува! Крие се в най-кошмарните ти сънища и после избухва, когато си забравил някаква глупост като: годишнината, обувките й, продуктите в магазина и много други. Отношението ти е много важно, защото тук се решава твоята съдба на Чехльо Терликов и ще трябва да покажеш, че владееш положението. Изръмжи и овладей положението. Истеричната идва, за да те тества, но в повечето случаи ще блъфира. Не всичко ще става по нейния начин и трябва да свиква сега, за да няма трупове после!

Домошарката

Знаеш ли защо не трябва да виждаш булката преди церемонията? Защото ще се изплашиш от всички приготовления. С тази личност ще се запознаеш, когато заживеете заедно. Домошарката е перманентно състояние и ще трябва да свикваш с нея, ако нещата са сериозни. Тя е изпитание на твоите чувства. Знаеш, че няма да слага гримове и изобщо няма да е тази, с която си излизал последните няколко години. Рязкото спадане на атрактивността ще се наблюдава постепенно, ама се обичате, нали?

Всички заедно

Това е върховното изпитание на всеки мъж. Само най-добрите оцеляват и можеш да се почувстваш поласкан, защото оценяваме геройството. Благодарим, че си станал сериозен и си ни оставил с много свободни гърли.

Прочита: 2523

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.