Събота, 27 Юли 2024

На първа среща

Печат Е-мейл
18 Декември 2011

 Старателен - Точно така, остави за малко имиджа на мърляч. Появи се на срещата с хубава риза, парфюм, часовник и обувки. Може да си мислиш, че тя ще гледа само мутрата ти, но жените са царици именно в наблюдаване на детайлите. Трябва да се постараеш, а това не е чак толкова трудно.

Мистерия - Жените си падат по драмите и леко мистериозните мъже веднага събуждат любопитството и междукрачието им. Сега не казваме да ходиш с шапка с периферия като на ретро гангстер и да гледаш лошо. Един приятел често казва, че е достатъчно просто да си седи на бара и да си пие, а нещата сами се случват. Подчертаваме, че не е някакъв първи 'убавец.

Крило - Знаеш за класическата роля на wingman-а, но има опции. Можеш да избереш пич, който да дойде при теб, твой познат, който уж случайно те е видял. Трябва да подосажда и на двама ви, а после съвсем открито да се опита грубо и нескопосано да сваля дамата. Тук се намесваш ти и отърваваш положението категорично, но възпитано. "О, той е моят герой...", мисли си тя, докато само се усмихва леко. Но ти вече си спечелил важни точки.

Крило 2 - О'К, не е точно крило, а мацка/мацки, които да помогнат. Трябва да се появят през интервал от поне половин час и да те свалят крайно мръснишки. Ти ще реагираш сякаш си ги е*ал, е*ал и вече ти е омръзнало. Жената срещу теб веднага ще усети конкуренцията и ще се постарае, за да те има. А ти искаш точно това.

Алкохол - Каквото и да си говорим, алкохолът е най-добрият ти приятел. "Пияна жена - весел креват", казват, но в твоя случай трябва просто да я напиеш, за да не си сам в своя креват. Сложното? Да я напиеш, без тя да усети, че целиш да я напиеш и опънеш. Естествено, че за да се получи това, трябва да си много опитен в диалога си с нея и цар на убеждаващата комуникация. Изобщо, много неща са, ще ги усетиш.

Хумор - Молим те: никакви вицове "ала комиците", изприщваме се от тях. А ако целта ти не е някоя тотално застреляна и затъпяла женка, трябва да проявиш истинско чувство за хумор, което да не е напънато или заучено от шоу. Отпускаш се и, както пеят Audioslave: "Be yourself". Онова клише - че ако я разсмееш, вече наполовина си влязъл в бикините й - ми, истина е.

Отчаяние - На някои пичове толкова ясно им личи, че са отчаяни. Почти са готови да се молят на някоя да им пусне! А един наш приятел обича да казва: "За какво се дърпа тая сега? Нали и на нея ще й е хубаво!". В никакъв случай не демонстрирай, че си смазан от всичко и просто искаш да боднеш - така няма да те огрее.

Контакт - Жените обичат мъжа срещу тях да знае как да комуникира с тях. Типове, които не смеят да погледнат мацката в очите, притесняват се и не смеят да направят комплимент (който да не звучи като такъв, а да е реплика ей така, между другото), обикновено си остават на сухо, да знаеш. Използвай дреболиите - ако тя например си изпусне вилицата в ресторанта и двамата се наведете едновременно, подай й я и докато се изправяте до седнало положение, само подхвърли, че има страхотен парфюм. И, да, не бъди клиширан ласкател, а небрежен. И това не значи да повтаряш "Небрежен съм!" - пробвали сме го, не работи.

Прочита: 2559

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.