Сряда, 23 Октомври 2024

Как да разпалиш угасналото либидо

Печат Е-мейл
18 Ноември 2011

 Понякога хората казват, че са твърде уморени за секс, но всъщност са уморени от сексуалното еднообразие. За щастие разнообразяването не е твърде сложна задачка.

1. Влез с него под душа (може и да не сваляш тениската).

Ако влезеш гола, ще е забавно, но ако си по бяла тениска или потниче, в неговата глава ще се зародят приятни асоциации от типа "Мис Мокра фланелка" и това ще му подейства много възбуждащо. Разбира се, за сутиен тук място няма.

2. Изпрати му MMS със снимка на устните си.

След това му пиши какво ще направиш с тях, когато се видите вкъщи по-късно. Така и двамата ще прекарате деня в напрегнато очакване. Не е задължително да снимаш устата си, може да е която и да е част от тялото ти, която той обича. По този начин и двамата си напомняте, че еротиката още има място в отношенията ви.

3. Покажи малко плът.

Сутринта, преди той да тръгне към работа, небрежно открий малко гърдите си или пък му направи закуска по бикини. Той едва ли ще издържи на изкушението да сграбчи дупето ти.

4. Играй си с косата му.

Нали помниш как в по-ранна възраст момчетата ти дърпаха косата в опити да флиртуват с теб? Не е нужно да ставаш палава само когато сте в спалнята - наблягай на демонстрациите на близост и в кухнята, и пред телевизора, по няколко пъти дневно.

5. Разхождай се вкъщи гола.

Съвсем небрежно и по възможност - често. Той не ти обръща никакво внимание, докато миеш чинии или разглеждаш списание, но ако го правиш по евино облекло, набързо ще му станеш много интересна.

6. Купи си секси бельо.

Избери си вечер, в която да му го демонстрираш, и се нагласи специално за повода. Дори и по природа да не си изкусителка, поне за една вечер можеш да влезеш в роля. Той със сигурност ще го оцени и ще те погледне с нови очи.

7. Онези перли в кутийката за бижута - не е задължително да служат само за украса. Намажи ги с лубрикант и му направи масаж с тях. Ако му хареса, може да се ориентирате към сексиграчки за по-напреднали.

Прочита: 2806

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.