Понеделник, 05 Юни 2023

Под завивките не трябват много приказки

Печат Е-мейл
02 Ноември 2011

 Доста по-често ни идва желание за секс, когато се сгушим под завивките до любимия човек и изгасим лампите. Тогава не е нужно да се впускаме в излишни приказки, а да оставим устните да действат вместо тях.

 

Ако искате да имате добър сексуален живот, трябва да забравите многото приказки в леглото, ако сте склонни към тях. По този начин, нещата в интимно отношение между вас и вашия партньор ще вървят в правилната посока.

Това проникновение не е открито от някой научен специалист, а от порно актрисата Кармела Бинг, която може спокойно да се определи като специалист в интимните взаимоотношения.

Тъй като тя определено има богат професионален опит, може да се изкаже адекватно по темата какво е желателно или не да се прави в леглото.

Нейното мнение е, че трябва да има граници при използване дори на мръснишки думи, тъй като прекомерната им употреба измества фокуса от основното преживяване. Те наистина имат благоприятно влияние в повечето случаи, но е желателно да се използват с някаква мярка.

Не се опитвайте да се концентрирате върху разкрепостените фрази, тяхната цел е да предизвикат първоначална възбуда, след това се съсредоточете върху приятното изживяване.

Може да вземете и пример от Емануела , която пуска еротични клипчета в vbox7 .Добавянето на камера в леглото определено вдига нивото на удоволствие между двамата партньори , които се чувстват като герои от еротичен филм.За жалост често тези клипове не остават тайна между 2мата участника а се пускат свободно в интернет пространството.

Тези и други интересни статии може да прочете на Онлайн Списание

Прочита: 2972

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.