Петък, 09 Юни 2023

Няколко правила за добър секс

Печат Е-мейл
02 Ноември 2011

 Ако разглеждаме секса като наука, то той и като такава е сложен. И при него има определени правила, които е добре да се знаят. Разликата от останалите науки е, че тези правила са доста приятни за учене.

 

Вие не може да се насладите на секса, ако съзнанието ви е заето с мисълта, че ще забременеете или има възможност да станете татко много бързо. Също така трябва и много да внимавате да не се окажете заразени с някоя неприятна болест. Човек трябва да има елементарна сексуална култура и да се грижи предварително за начина на предпазване. Изключение е разбира се случаят, в който с вашата половинка искате да продължите рода.

За да не правите секс по задължение, желанието трябва да е споделено. Много по-често жените чувстват, че това е просто тяхно съпружеско задължение и това самонасилване води единствено до постепенно отвращение към секса. По-важно е преживяването да е истинско, отколкото често.

Освен това добрият секс трябва да е разнообразен. Той се превръща просто в навик, ако го правите по един и същ начин, по едно и също време или на едно и също място. Ключът към дълготрайната страст е да изненадвате своя партньор с нещо ново и приятно.

Не бива да страдате от излишни комплекси и това да е тема табу за вас – напротив, говорете и споделяйте желанията си. Споделете това, което искате да направите, като не забравяте да откликнете и на желанията на вашия партньор. Помнете и правилото – пълната трапеза убива страстта! Двете удоволствия не могат да се практикуват едновременно. Когато човек се наслади на хубавото ядене, предпочита да подремне, отколкото да прави секс.

Ако пък прекалите с алкохола, то преживяването също не е от най-приятните, макар да не липсва желанието, способностите и при мъжа и при жената са доста намалени.

Когато искате да имате качествено преживяване, трябва да не забравяте да доставяте удоволствие на партньора, но и да бъдете до известна степен егоист, тъй като и вие трябва да получите наслада, като тя все пак не бива да бъде постигната на всяка цена, ако носи болка или неприятно усещане на някой от двамата партньори.

Тези и други интересни новини може да прочете на Онлайн Списание

Прочита: 3354

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.