Четвъртък, 23 Май 2024

Секс за една вечер

Печат Е-мейл
18 Октомври 2011

 Тук ще ви дадем няколко съвета как да действате, ако не искате дълга връзка, а просто секс за една вечер с някоя жена. Сексът за една вечер не е толкова лесен, колкото си мислите отстрани. Трябва изключително внимателно да подберете жената, която ще е готова за секс още на първата среща.

Трябва да сте изключително внимателни жената да не ви разбере грешно и след като преспите, тя да започне да ви търси всеки ден и да не можете да се отървете от нея. В такива случай просто можете да попитате даден приятел за някоя бивша негова изгора, която е готова да преспи с вас още на първата среща без да влага никакви чувства. Ако пък искате да се покажете пред тях като истински плейбол внимавайте много, това да не ви изиграе лоша шега.

Най-доброто място за намиране на такива момичета е в някоя дискотека, защото ако срещнете някоя жена на улицата и я поканите на среща, за нея може да означава нещо много по-сериозно, от колкото за вас. Ако пък сте готов да рискувате, поканете някое непознато момиче на среща, но задължително изберете скъп и изискан ресторант. Подберете много внимателно как ще се облечете и гледайте да не закъснявате. Точно така, и за дълга връзка, и за секс за една нощ е важно вие да сте точен.

Ако разполагате с финанси и направете някой по-скъп подарък – бижу или пръстен. Това ще покаже на жената, че просто искате да преспите с нея. Много е важно каква ще е нейната реакция. Ако приеме подаръка, вие почти сте свършили вашата работа и сте намерили подходящата жена за вашият случай, но ако пък го откаже, това не е подходящата жена за секс за една вечер. Бъдете мил и й правете комплименти, докато настъпи момента да я поканите у вас и да действате.

Прочита: 3871

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.