Вторник, 18 Юни 2024

Как да се облечем за първата среща

Печат Е-мейл
22 Септември 2011

 Ето, че момента настъпва. Направили сте най-трудното, харесали сте си човек и сте го поканили на първа среща. Мислите, че най-трудното е минало, но то тепърва предстои. Отваряте гардероба и какво да установите: всичките дрехи изглеждат неподходящо за първа среща. Ако срещате е след няколко дни и разполагате с пари това не би било никакъв проблем, но ако срещата е след няколко часа това ще се превърне в истински кошмар за вас.

Да предположим, че сте се уговорили с хубаво момиче/момче за тази вечер и като се приберете в къщи установявате, че нищо не ви стои добре, а и нямате пари в момента. Този проблем се отнася най-вече за женската половина от човешкия свят. Повечето мъже обръщат доста по-малко внимание на това как изглеждат в сравнение с жените.

Ако мъж изпадне в подобна ситуация, лесно може да позвъни на свой близък приятел или колега, за да му услужи с костюм или риза за една вечер и да му разкаже за завоеванието си, докато при жените нещата стоят по-различен начин. Жените разчитат най-вече на своята красота и чар и е нормално да са по-суетни. В почти всеки женски гардероб може би има подходяща дреха за всяко едно събитие или среща, но жените са си такива – не можеш да ги убедиш в нещо, когато става въпрос за дрехи и мода.

Момичета, не се поддавайте на паниката при своя избор на тоалет за вечерта, особено за първа среща с мъж. Почти всички мъже (да не кажа всички) няма да забележат с какво сте облечена. Не дрехата, а срещата и партньорът са най-важни за да имате успех. Не се паникьосвайте ако остава малко време до вашата среща, а просто облечете нещо, което да е подходящо с мястото на вашата среща. Ако срещата е успешна, ще имате достатъчно време да избирате дрехи за следващите срещи.

Прочита: 3195

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.