Събота, 22 Юни 2024

Каква жена искат мъжете?

Печат Е-мейл
24 Януари 2011

 Жената трябва да има силно влечение към секса, да се наслаждава на обилната храна и за десет минути да е готова за излизане.

 

Но това не е всичко. Идеалната приятелка е жена с кариера, която печели повече от партньора си, но в същото време иска да си стои вкъщи и да отглежда децата.

Тези противоречиви искания са изразили 3000 ергени, които участвали в изследването.

И докато 75% от мъжете заявили, че идеалната жена трябва да контролира теглото си, 89% искат също така тя да се наслаждава на обилната храна, без никакви притеснения.

Освен това перфектната партньорка трябва да има дълга коса, стройна и стегната фигура и да е достатъчно уверена в себе си, за да си позволи да излезе без грим.

Въпреки че за много жени тези стандарти вероятно са трудни за постигане, 60% от мъжете твърдо вярват, че тяхната идеална приятелка е някъде там. Но има някои противоречия, заради които ще им е трудно да я открият. Няма много жени, които могат да поглъщат огромно количество храна всеки ден и да останат стройни. И освен това има известно объркване относно това дали мъжете искат да се срещат с жени, които печелят добре, или такива, които си стоят вкъщи с децата, казва Никол Клоус, говорителката на сайта www.UKDating.com, осъществил изследването.

Способността за водене на интелигентен разговор не е от особено значение за мъжете.

61% предпочитат жени, които обичат да се смеят и да се шегуват.

91% от участниците в изследването заявили, че идеалната им приятелка трябва да има голям сексуално желание и да иска да прави страстна любов по всяко време на денонощието.

Прочита: 3127

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.