Понеделник, 27 Май 2024

Правете любов по всяко време

Печат Е-мейл
13 Декември 2010

 Сексолозите си блъскат главите и до днес над това кога е най-добре да се прави любов - сутрин, денем, вечер или нощем... Някои разпенено препоръчват да се отдаваме на еротични забавления вечер, някои - нощем, а други сутрин.

Своята лепта в намирането на перфектното време за секс е решил да внесе и проф. Лигамов. За благото на науката той провел собствен експеримент и встъпил в сексуални отношения с 12 различни, привлекателни и сексапилни дами в различните части на денонощието, пишат от kozmetikata.com

Ето до какви изводи е стигнал той след уморителното си проучване:

Сутрин

Отпочиналият, а и благодарен и изпълнен със сили организъм откликва в отговор на грижите с отлична ерекция. Трябва ли да се пропуска шанса да се превърне тя в оргазъм? Защото той носи огромен заряд бодрост за целия ден, помага на мъжа в такива важни процеси като самоутвърждаването, а когато сексуалното напрежение е успокоено и има усещане за комфорт, подем и оптимизъм, може смело да се заяви, че сутрешните сексуални занимания подпомагат повишаването на производителността на труда и катализират творческите пориви.

Недостатъци

* по време на сутрешния секс се налага да се следи часовникът, за да няма закъснения за работа;

* когато сексуалното желание е удовлетворено, известно време гледаш на красивата жена без въжделение.

Денем

Дневният секс е особено приятен и полезен в работни дни. Притискайки прелестите на любимата жена и поставяйки я в необичайни пози и всичко различно, което правите, по принцип води впоследствие до завидни трудови резултати, за които колегите ти само могат да мечтаят. При подобна наслада изживяванията ви ще са още по-ярки, остри и сладострастни. Когато се върнете на работното място след замайващия сексуален акт, ще усещате превъзходството си.

Недостатъци

* необходимо е да се намери причина, за да се напусне офиса в работно време;

* отново трябва да се случва по часовник, за да се върнете на работа без никой да заподозре какво се случва.

Вечер

Вечерният секс дава широк спектър за проявление на романтичните пориви. Колко е приятно след напрегнатия работен ден да се отпуснете с нежна музика, без да се притеснявате, че ще закъснеете за работа или служебна среща. За усилването на интимната атмосфера запалете ароматни пръчици или свещички, изпийте чаша вино за блясък в очите и бавно разсъблечете любимата, дразнете страстта й с нежни целувки и горещи докосвания. След неописуемото удоволствие и финалния оргазъм може с наслада да се отпуснете в обятията й за приятен сън.

Недостатъци

* след напрегнат работен ден понякога умората не позволява сексът да се случи по най-добрия начин

Любовна нощ

Поетите смятат нощта за най-благоприятното време за сексуални безумства. Колко приятно е да прекъснат съня ти с жарки ласки и заедно с това, като започнете любовната игра, докато тя нежно спи, преди да преминете в дълго съвокупление.

Нощта е идеално време за любовниците - никой не трополи и нищо не е в състояние да наруши сексуалната енергия на изживяването. Организмът е доволен от шанса да получи допълнителна наслада, като откликва с отлична ерекция... И в това се състои магията на нощта.

Недостатъци

* мисълта за това, че на сутринта трябва рано да станете и да отидете на работа, донякъде съсипва впечатлението от нощния секс.

Изводът е окончателен и постоянен: Може да правите любов по всяко време на денонощието!

Прочита: 2508

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.