Понеделник, 26 Февруари 2024

Внимавай какво говориш в леглото

Печат Е-мейл
26 Ноември 2010

 Разговорите в леглото могат да са разнообразни, но внимавайте да не обидите партньора си, предупреждават експерти.

"Ти си създадена за мен", "Подлудяваш ме" и "Обичам да го правиш" са едни от най-често използваните изрази в леглото, но вариантите не са ограничени.

Със сигурност всеки е готов да допринесе с интересни "литературни" слова.

Разбира се, понякога страстта може да се изрази без думи, а удоволствието невинаги се нуждае от словесна подправка.

Учените внимателно проучиха безсрамните думи в любовта и успяха да стигнат до едно-единствено правило. Независимо от изразите, които използвате, вулгарни или деликатни, важно е да не обиждате партньора, за да избегнете конфликт с него.

В разгара на желанието думите ви могат да стигнат до повратна точка, което да отблъсне вашия партньор и по-лошо - да го обиди.

Грубите приказки в такива ситуации не сближават партньорите, а по-скоро пречат на еротичното общуване между тях, твърдят сексолози.

Прочита: 2307

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.